60-aars-jublilaeum

60-års jubilæum

Grenaa Varmeværk A.m.b.A fyldte 60 år i 2020. Du får her nogle historier om de sidste ti års udvikling, om vores grønne omstilling og tips til endnu billigere fjernvarme.

Video-Soren-Gertsen

Fra energikøber til producent

Direktør Søren Gertsen gør ved udgangen af jubilæumsåret status over de seneste ti år i Grenaa Varmeværk. “Der er blevet etableret adskillige produktionsanlæg, der har resulteret i, at vi har fået en rigtig lav varmepris i Grenaa,” fortæller han.

SE VIDEOEN

Soren-Gertsen-Solpaneler-DSC_0136

Pioner i ansvarlig energiproduktion

En total omlægning fra afbrænding af olie og dagrenovation til solfangere og flis fra lokale skove, har gjort Grenaa Varmeværk til miljøduks.

LÆS ARTIKLEN

Drone-billede-pumper

Gigant varmepumper sat i drift

Sidste grønne skud på Grenaa Varmeværk er to kæmpe varmepumper, der bruger nyeste teknologi til at trække varme ud af den blå luft.

LÆS ARTIKLEN

Soren-Gertsen-DSC_0068

Grøn dagsorden for den daglige drift

Grenaa Varmeværks medarbejdere tænker hver dag bæredygtighed og miljøansvar ind i driften. Det dokumenteres og evalueres løbende i den GMC certificering, værket har haft siden 2001.

LÆS ARTIKLEN

eforsyning-DSC_0017

Få hurtigt og enkelt overblik over dit forbrug

Med selvbetjeningen ‘eForsyning’ bliver det lettere og mere overskueligt for dig at se dine regninger og følge dit fjernvarmeforbrug – lige når det passer dig.

LÆS ARTIKLEN

Tommy-DSC_1630

Jeg har indflydelse på mit varmeværk

Han har ikke været med i andre bestyrelser før, og det var derfor en helt ny verden, han trådte ind i, da Tommy Søholm blev valgt ind i bestyrelsen.

LÆS ARTIKLEN

Oluf-DSC_1647

Sådan sparer du penge på din varmeregning

Grenaa Varmeværk vil gerne være så grønt som muligt, og har derfor lavet en motivationstarif, der skal få dig til at hive mere energi ud af fjernvarmevandet.

LÆS ARTIKLEN

Morten_Josefine-L

Halv pris for nybyggere af laverenergihuse

Grenaa Varmeværk har gjort det ekstra attraktivt for nybyggere af boliger, der klassificeres som lavenergihuse og opfylder Bygningsreglementet fra 2018, at komme med i ejerkredsen. Josefine Kildahl og Morten Pedersen var ikke i tvivl om fordelene.

LÆS ARTIKLEN