Året der gik 2018

  • 0
  • december 20, 2018

Året der gik

Vores direktør Søren Gertsen fortæller om året, der er gået.

Så blev det atter jul, forstå det eller ej – det betyder jo også, at vi har lagt et helt arbejdsår bag os.

Det har været et spændende år, og jeg er nødt til at tilføje ”igen”. Vi fik de to nye fliskedler startet op en efter en i januar måned, og det betød, at vi planmæssigt overtog hele varmeproduktionen fra kraftvarmeværket på Kalorievej, da det lukkede ned den 31. januar.

Varmeproduktionen på Grenaa Forbrænding blev planmæssigt indstillet, og anlægget blev lukket ned med udgangen af april måned.

Vi fik indviet vores nye produktionsanlæg en solrig dag i maj måned – for mig personligt var det en stor dag, som jeg vil tænke tilbage på med glæde.

Det glæder samtidig hele bestyrelsen og personalet, at så mange af jer valgte at bruge en lørdag på vores åbent hus arrangement.

Det er jo samtidig vigtigt, at denne investering også betyder, at varmen er blevet billigere i 2018.

Vi hviler ikke på laurbærrene, men er i fuld gang med etableringen af yderligere en etape med solvarme. Det betyder, at vi samlet har et areal på ikke mindre end 32.000 m2 solfangere, der forventes at kunne producere 10% af den energimængde, der bruges i hele byen på årsbasis.

Vi ser frem mod det nye år – og mon ikke, at 2019 også vil byde på nye projekter.

Vi havde årets sidste bestyrelsesmøde den 19.12.2018, hvor budgettet for 2019 stod på dagsordenen. Budgettet blev vedtaget, og med det, så har vi takstbladet for 2019 klart. Du kan se takstbladet her.

Jeg håber, at julen vil bringe jer alle en velfortjent pause i en travl hverdag, og at jul og nytår bliver fyldt med gode oplevelser med dem, der står jer nær.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår.