Lokal e-handels virksomhed vælger fjernvarme

Lokal e-handels virksomhed vælger fjernvarme

  • 0
  • juni 21, 2016
avXperten.dk vælger fjernvarme som opvarmningskilde pga. den lave påvirkning af miljøet og et godt samarbejde med Grenaa Varmeværk.

avXperten.dk er en Grenaa virksomhed, som blev grundlagt i 2006 og beskæftiger sig med internetsalg af tilbehør til elektronik, IT og radio/TV.

avXperten.dk har igennem en årrække lejet sig ind i den gamle papfabrik, men sidste år besluttedes det at investere i egen bygning. Efter en del overvejelser om, hvor de nye lokaler skulle opføres rent geografisk faldt valget på at blive boende i Grenaa. ”Der er nogle interessante erhvervsbyggegrunde på Teknologivej og vi er i bund og grund glade for at være i byen. ” siger Frederik Nielsen, indehaver af avXperten.dk.

”Ved opførelsen af de nye bygninger, skulle vi bl.a. tage stilling til varmeforsyning og vi undersøgte forskellige muligheder på markedet. Grenaa Varmeværk var hurtigt på banen og tilbød at klargøre grunden, så vi kunne vælge fjernvarme som forsyningskilde. De gravede straks et langt kabel ned, som har gjort det muligt for alle erhvervsgrundene på Teknologivej, nemt at kunne tilvælge fjernvarme som forsyningskilde. ”

avXperten.dk har i forvejen stor fokus på at drive miljørigtig virksomhed og derfor var en anden årsag til valget af opvarmning via Grenaa Varmeværk, at ca. 52% af fjernvarmen er CO2-neutral og at andelen vokser, hvorfor fjernvarmen karakteriseres som ”Danmarks største miljøbevægelse”.”Vi mener at man bliver nødt til at tage aktivt stilling til, hvordan vi begrænser forureningen i samfundet, så vi kan bevare vores verden i mange år endnu.” slutter Frederik Nielsen. avXperten.dk flytter endelig ind i de nye lokaler til efteråret 2016.

Læs mere om avXperten.dk her