Rekordstort fremmøde til generalforsamling

  • 0
  • april 5, 2018

Rekordstort fremmøde til generalforsamling

I slutningen af marts afholdt vi vores årlige generalforsamling, hvor vi samlede mere end 200 andelshavere i Pavillonen i Grenaa.

Formand for varmeværkets bestyrelse Kent Soelberg bød velkommen til alle de fremmødte andelshavere og aflagde sin årsberetning, hvorefter direktør Søren Gertsen berettede om den tekniske del.

Begge har været tilfredse med årets gang, som dog har budt på en masse udfordringer. Du kan blandt andet læse om udfordringerne, fortalt af Søren, i artiklen her. Fremtiden ser lys ud med udvidelsen af vores solvarmeanlæg samt nedjustering af forbrugernes varmepris senere på året.

Et af aftenens højdepunkter var, da det blev nævnt, at varmeværket har planlagt et åbent hus-arrangement for alle interesseret lørdag d. 26. maj på det nye flisværk. Her fandt de fremmødte hurtigt kuglepennen eller mobilen frem og noterede datoen.

Du kan læse hele referatet fra generalforsamlingen her. Læs også et sammendrag af årsrapporten her.

Da alle punkter på dagsordenen var gennemgået og godkendt, var der traditionen tro dækket op til smørrebrød. Her faldt vi i snak med nogle af de fremmødte.

En aften fuld af nyttig viden

Tom S. og Birgit G. Jensen har været med til generalforsamlingen mange gange før, og i år har de taget John og Susanne Friis med for første gang. “Vi er interesseret i vores varmeforsyning og er her blandt andet for at følge med i, hvad der sker af nye tiltag,” fortæller parrene.

De modtager nyhedsbrevet hver måned og kan hurtigt læse seneste nyt. “Men vi var slet ikke klar over, hvor meget man på varmeværket har gået igennem det sidste år i forhold til kedelleverandørens konkurs. Det har derfor været en meget informativ og saglig aften med fyldige beretninger fra formanden og direktøren.”

Et af de tiltag, specielt John tager med herfra, er eForsyning. Han kendte ikke eforsyning før i dag, men sad klar til at downloade den på sin mobil. Tom havde allerede app’en og følger jævnligt med i sit forbrug.

John, som selv arbejder i energibranchen, har solceller derhjemme og har også en app dertil, hvor han kan følge med i forbruget hele tiden. “Det er også en af årsagerne til at jeg er her i aften. Jeg ville gerne høre mere om det kommende solvarmeanlæg.” Det projekt glæder han sig til at følge med i.

De to par var meget glade for at være mødt op og gik herfra med en masse spændende viden. De fik hurtigt noteret åbent hus-arrangementet ned, men kan desværre ikke deltage på dagen. “Vi håber, de laver flere rundture, for vi vil virkelig gerne ind og se det,” fortæller de afslutningsvis.

Generalforsamlingens gengangere

Knud Erik Udsen og Niels Svendson har været til generalforsamling mange gange. “Vi er kommet for at høre om alt det nye, der er sket det sidste år, og hvad konsekvenserne af Weiss’ konkurs har været.”

De har også en helt særlig interesse for værket. Knud Erik har selv været ansat på det nu lukkede kraftvarmeværk og kender derfor mange af varmeværkets medarbejdere. Niels var desuden med til at lukke værket ned i starten af i år.

“Vi ville også gerne høre mere om det kommende solvarmeanlæg,” fortæller de og fortsætter: “Det har også noget at gøre med det hyggelige samvær på sådan en aften, som gør, at vi bliver ved med at komme.”