Forsyningstilsynets prisstatistik for fjernvarmeområdet for 2023

28. august 2023

Prisstatistikken viser prisen for at opvarme to standardiserede boliger, en standardlejlighed på 75 m2 med et årligt varmeforbrug på 15 MWh og et standardhus på 130 m2 med et årligt varmeforbrug på 18,1 MWh. 

Grenaa Varmeværk er stolte over, trods prisstigning i 2023, at kunne være Danmarks 12. billigste fjernvarmeselskab med en forbrugerpris på kr. 10.000 for et standardhus på 130 m2 med et årligt varmeforbrug på 18,1 MWh.

Hvide Sande Fjernvarme og Assens Fjernvarme, der ligger hhv. nr. 1 og 2 som billigste værker på prisstatistikken, er begge værker, som har selvproducerende vedvarende energi til varmeproduktionen. 
Grenaa Varmeværk glæder sig derfor til at få fuld udnyttelse af solcelleanlæggene, der kan medføre billig energi til varmeproduktionen. 

Se prisstatistikken her.

Grenaa Varmeværk arbejder i øjeblikket med at indhente pris på en elkedel, der kan producere 10 MW – med en elkedel vil Grenaa Varmeværk have mulighed for at producere hurtig varme, samtidig vil en elkedel kunne supplere ved en spids- og reservelastproduktion.