Jeg har indflydelse på mit varmeværk

20. maj 2021

Jeg har indflydelse på mit varmeværk

Han har ikke været med i andre bestyrelser før, og det var derfor en helt ny verden, han trådte ind i, da Tommy Søholm blev valgt ind i bestyrelsen. ”Jeg kom ind på et spændende tidspunkt, fordi det går godt, og der er store muligheder for fremtiden,” fortæller Tommy, som til daglig er leder af IT-afdelingen på Viden Djurs i Grenaa.

Han vidste ikke så meget om varmeværker og varmeproduktion, da han trådte ind i bestyrelsen, og derfor ser han sig selv, som repræsentant for den almene forbruger. ”Man har mulighed for at gøre sin røst gældende og stille spørgsmål ved generalforsamlingen,” forklarer Tommy. ”Grenaa Varmeværk er medlemsejet, så der skal ikke tjenes penge til nogle aktionærer bagom varmeværket, og derfor får forbrugeren så billig og god varme som muligt.”

Han mener at medlemmerne supplerer hinanden godt med kompetencer og erfaringer fra forskellige erhverv. ”Vi er en gruppe, der fungerer godt sammen, og vi tager både store og små beslutninger. Mange af de store beslutninger blev taget før jeg kom ind, men jeg var med til at tage beslutningen om flisværket,” forklarer Tommy, og fortæller at han brænder for, at de går den rigtige vej, når det kommer til klimaet. Derfor er han glad for at varmeværket, der tidligere var drevet af olie, nu har fundet grønnere løsninger, der både er bedre for klimaet og billigere for den almene forbruger.